VÅra tjänster

Vi ser till att täcka hela processen!

Totalentreprenader

Skräddarsydda lösningar för ditt hem eller företag.

Projektledning & Planering

Effektiv hantering från start till mål.

Design & Konstruktion

Unika designlösningar för varje fastighet.

Renoveringstjänster

Kvalitetsrenoveringar från vårt team av specialister.

Kök- och Snickeritjänster

Hantverksskicklighet för ditt kök och mer.

Partnerskap

Samarbete som höjer standarden på våra projekt.

Våra Processer och partnerskap

Effektiv Projektledning

Vi tar ditt projekt från koncept till färdigställande, med fokus på effektivitet, noggrannhet och anpassning till dina mål.

Planering med Precision

Varje steg planeras med precision för att säkerställa att projektet håller tidplan och budget, utan kompromisser med kvaliteten.

Partnerskap i Processen

Vårt team arbetar nära dig genom hela processen, för att säkerställa att varje detalj återspeglar din vision och uppfyller dina förväntningar.

Total Entrepenad Service

Unika

Våra lösningar är skräddarsydda för att möta dina unika önskemål, oavsett projektets storlek.

Helthet

Från mindre renoveringar till stora ombyggnationer, med fokus på kvalitet och precision.

Projektering

Vi leder ditt projekt från första idé till slutgiltigt genomförande, med garantier för budget och tidplan.

Garanti

Vårt åtagande är att leverera högsta möjliga kvalitet, från planering till det färdiga resultatet.

Specialiserade hantverkstjänster

Mer än bara målarfärg.

Köksrenovering

Ombyggnad och uppgradering av kök med installation av skåp, bänkskivor, vitvaror och kakel.

Golvläggning

Installation av trägolv, laminat, keramiska plattor och andra material vid önskemål.

Fönster- och Dörrinstallation

Installation av nya fönster och dörrar för ökad energieffektivitet och säkerhet.

Målning- och Reparationer

Målning av inomhusutrymmen till komplexa snickerireparationer.

Referenser

Möt våra kundcase

Husdrömmar Grynbogatan 6b, Malmö

Vi är stolta över att ha varit med i programmet 'Husdrömmar,' där vi fick äran att totalrenovera en förtrollande sekelskiftslägenhet på den historiska Gamla Väster i Malmö.

Subway ombyggnation Lockarp, Malmö

Vi totalrenoverade en 140 kvm Subway i Lockarp -Malmö, med fokus på detaljer och kvalitet. Upplevelsen blev en moderniserad verksamhet och förbättrad kundupplevelse.

Intresserad av att veta mer om våra tjänster?

Vi utför alltid kostnadsfria konsultationer och kommer ut till er på plats.

Vanliga frågor

Ett nytt badrum kan kosta allt mellan 18 000 – 46 000 SEK per kvadratmeter. Det finns många faktorer som påverkar priset – det beror på dina val. Börja med att utarbeta en budget och tänk på vilka behov och preferenser du har för ditt drömbadrum.

År 1991 utfärdades en ny branschstandard vilket innebär att golvbrunnar måste vara fixerade till bjälklaget. Därför ska golvbrunnar som är installerade före detta årtal alltid bytas ut i samband med renovering.


Det korta svaret är att en totalrenovering kostar någonstans mellan 8 000–14 000 kr per kvm. Till det tillkommer inredning och sakvaror som köksskåp, vitvaror, kakel och klinker.

I genomsnitt kostar det omkring 12,000 kronor per kvadratmeter att renovera en bostad. Det betyder alltså att en renovering av ett hem på 100 kvadrat vanligtvis kostar mer än 700,000 kronor, men när det kommer till renoveringsprojekt varierar prislappen stort.


Entreprenören har ett funktionsansvar för entreprenaden, det vill säga entreprenören ansvarar för att objektet uppfyller avtalad funktion. Vad gäller totalentreprenader är syftet att de ska genomföras på så sätt att beställaren föreskriver hur entreprenaden ska fungera i färdigt skick.


En totalentreprenad är en entreprenad där entreprenören ansvarar för såväl projekteringen som utförande av arbetena. Vidare har entreprenören ett funktionsansvar för entreprenaden, dvs. entreprenören ansvarar för att objektet uppfyller avtalad funktion.

En konstruktionsritning visar hur en specifik del av en byggnad är konstruerad, ibland behövs en eller flera konstruktionsritningar i samband med bygglov eller anmälan. Dessa ritningar innehåller detaljerade anvisningar om hur olika delar i byggprojektet ska konstrueras.

Om man dessutom ska renovera bostadens utsida (tak, fasad, tilläggsisolering, dränering, etc), så ligger snittkostnaden på cirka 16.000 kr/m2. För utvändig och invändig totalrenovering är 12.000 kr/m2 ett lågt pris, men kostnaderna kan också uppgå till 32.000 kr/m2.